10:44 AM

It's a year marriage~

Lullaby written by Ms Coci~ |

We have been married a year since last May 2011.

We're still in duo position..But we are happy and blessed with this marriage and hopefully I would be able to write an entry about 50 years marriage in the future!Amin!

Dah lama tak tulis blog..Idea dah keras! Ni pon nasib hubby rajin nak bw jenjalan ke Bukit Tinggi..

Unexpected & un-planned activity; Went to Bukit Tinggi after having a breakfast at Bangsar.

Luckily saya guna baju yg selesa untuk mendaki n bukan baju tido!

Even though hubby pakai baju ntah pape, simple tapi biasalh lelaki..Ada aku kisah? =p

Jum tgk gamba..Malas nak cerita panjang..

Nice view~
 Tak blh thn tgk bju my hubby..Haha


Bubble craziness 

Gooseeeeee!

Penat!
 Adakah patut kena mendaki 1km (estimated) nak sampi ke Japanese Garden nih..Penat sehhh..

Penat 2..Haha

Angan2 je la nak masuk SPA nih..Foot massage starting price from RM400+?What?

Koi~

Love~
 This is my second time been here. And first time for my hubby! Panas ya ampun..Memang terlampau panas..Tu kira awal gak kiteorang sampi..Around 11..Kalau yg sampi jam 1pm tu tak tau la..Hish..

Kesimpulannya, tiap kali breakfast weekend pakai baju lawa2 siap2..Bukan blh pecaya husband aku nih..Tu nasib dah penat mendaki Japanese Garden, kalau x ada hati nak naik Genting Highland..

Hubby expect Bukit Tinggi tu sejuk, upenya panas! Haha..Tak la jauh sangat dari KL..Adela 38km..Tapi nak naik ke atas ade gak 25km lagi..

So, semua gamba di atas menggunakan hadiah anniversary from my hubby..Actually aku yg nak sgt banda nih..tapi last2 dia blikan gk..

Looking forward ble nak bg hadiah utk dia..Tgk la bila ada masa.. Bz bee ngan business..Yeah!
My new baby!
That's all for today..Sekian! Saya da kawin setahun..Lagi 100 thn nak idup bersama! So far rasa bercinta lagi ngn husband..Tak annoyed lagi la..Haha

Subscribe