3:26 PM

Naza Kia good hospitality

Lullaby written by Ms Coci~ |

Assalamualaikum semua..

Since dah lama tak tulis blog..sambil membuang masa kat tempat service kete, baik aku g tulis sikit. A little bit review for Kia car service. Please don't expect me to write a car review..

I bought my new baby Kia Sportage kat Kia Chan Sow Lin ni.. Mula2 beli dapat salesman tak brapa nak manis mulut.. We have to ask anything that we want to know. Well bukan ke salesman ni mulut manis mcm gula? Hehe Dahla mmg x pakar bab kete.. Beli baby Kia sbb bonet dia cantik je kot? Hehe

And my spare key also I haven' t received yet.  Ade ke beli kete baru pastu kunci spare da abis bateri?

Mula2 nk frust jgak ngn Kia ni.. Nasib baik babg Kia x meragam.. Hopefully forever kan baby..


Sekarang da wat first service.. Register 15 Ogos 2013. Ari ni baru 26 Ogos da wat first service. Nak wat cana.. Laki aku semangat nk bw kete bru balik kampung..

Oh, da lari topik. Bukan nak cite byk pon.. just tempat service dia wat aku x nk blk ofis.. Wifi ade, TV ade, refreshment area ade, majalah ade.. Senang la aku nk g download2, channel tv main sukati tukar..air hot choc pon ade.. haha

Tak ramai yg service weekdays.. tula pasal kot..

My first service byr RM239++.. Free balancing and allignment. And free cuci kete..


Sebab aku penah teman member g service kete kt BMW.. rasanya xde la bes mcm ni sangat.. Sukati je kan komplen..

Been trying to upload some pictures here.. tapi mcm susah jerk.. nnt la kat lptop..

So, lepas ni service ke 10,000km plak..

Thanks Kia Chan Sow Lin..

First time jumpa tempat yg blh membuatkan aku mls pegi keje..

Haha

Please don't blame the brand.. blame the people who running the brand.

Lesson learnt.

Subscribe